en vinare varje kväll, det är så långt ifrån nyktert

Lever för att åka bort. Hemma och borta, allt på samma gång. Vem drar linjen? Och nej, det trodde vi väl inte. Att jag skulle få den där 20-nånting-krisen som jag innan tyckt varit så töntig. Chilla liksom, hela livet kvar. Jaa, tänk om jag någon gång kunde lyssna på mina egna kloka ord och kritiska kommentarer. När man dricker alkohol ensam med tända ljus för att man tycker synd om sig själv, då har det någonstans gått fel. Senast jag gjorde det var jag 15 år gammal. Då visste jag inte att jag två år senare skulle ha roligare än jag någonsin trodde att man kunde ha, och vara lyckligare än jag någonsin trodde att jag skulle vara. Hoppas det är så nu också. Fast helst vill jag inte vänta i två år. Helst nästa vecka typ. Är nämligen lite längre ner på stegen denna gång, med andra ord i större behov av en quick fix. Please helppppp

i don't know what to say, you don't care anyway

Wow. Nått en helt ny form av botten. Vet inte ens om jag orkar simma upp härifrån eller om jag ska fastna i sjögräset och drunkna. Den här gången är det på riktigt. Jag orkar verkligen inte mer. Men allt har väl en bright side, jag har skaffat mig en helt ny slags förståelse för många människor. Tyvärr inga man normalt sätt vill identifiera sig med.

a force running in every boy and girl

Tröstpump istället för bröstpump. Återfunnen kärlek i löpbandet, hade glömt känslan av att springa bort och ifrån. Det är ju kul när man kan vara lycklig i fem minuter. Sen är det inte så kul längre. Herregud, när blev jag såhär patetisk? Och beroende? Dålig dygnsrytm, känns bara så otroligt jobbigt att vända den. Hatar morgonen, sämsta tiden på dagen. Även om natten gör ondare. Antar att jag nådde en kulm och vandrar åter nerför. Spännande att se vart man hamnar. Förmodligen inte så långt bort från nu.

inget stopp på gamla tankar, inget stoppar mig

Upptäckt dom ledsna björnarna. Vackert på så många plan. Varit hemma en vecka och levt låtsasliv. Och hunnit med ett par kaos. Alltid kaos. Är det inte jag så är det någon annan. Tänkte frysa ihjäl och slå mig medvetslös, men hela situationen var bara bisarr och patetisk. Precis som jag. Är om möjligt ännu mer förvirrad än innan och förstår absolut ingenting. På tal om låtsasliv. Det lutar åt att flytta in på gymmet ett tag. Det lär nog bli så. Enklast där.

RSS 2.0