gangnam style

Jävligt ofilosofiskt inlägg nu: blir lite kär varje gång jag går till gymmet. Hur fan kan man vara så snygg? Gah. Bra att han jobbar där typ 7 dagar i veckan också, kan ju finna tillfällig lycka lite när som.

känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan

Ett steg framåt och två steg tillbaks. Eller två fram och ett bak kanske man säger? Oklart. Funderar lite kring om mina pengar ens kommer räcka till mat månaden ut. Jobbig sits. Man kanske inte skulle flyttat så långt hemifrån trots allt.

samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Antingen en vändining eller en tillfällig effekt av lite uppåttjack. Hur som helst en bra känsla. Måste förvalta det här nu, jag har ju läst en master i fucking it up. Inhandlat två små träd som lyser så fint, letar symbolik men inser att det är meningslöst. Hatar ju sånt. Nu kör vi lite ångest inför veckoslutet några dagar, stora saker på g. Förhoppningsvis löper det på smidigt utan större förhinder. Jag har hopp.

but i can't compete with a she wolf

Terapi med tvättsortering. Lagat storkok på köttfärssås och diskat upp. Husmodern själv. Gymmet kallar men jag har inte tid att svara just nu. Tvättstugan står och ringer ihärdigt på min skräniga dörrklocka nämligen. Mycket vitlök nu. Kanske lika bra att jag är själv. Vad är den bästa svenska översättningen till "you made a fool out of me"? Liten småfundering som sitter i hjärnan just nu. Allt låter så fjantigt. Ännu fjantigare att ta det in english. Fast det är ju precis det du har gjort. En fool alltså. Av mig. Schyrre hörrö. Men nej jag tänker inte acceptera det mer! Tror jag. Imorgon ska jag dricka sprit. Hoppas jag. Sånt som märks. 

all we need is a little forgiveness

Sjukt beteende och proteinpulver. Imorgon ska jag till gymet, äntligen. Nu har jag vilat färdig. Vilat ja. Armarna i alla fall. Hoppat fram och hoppat bak. Uppåt och nedåt. Nedåtgående trend just nu. Kalas. Yrsel och omotivation, ja så kan man säga. 

nothing can change us, nothing can keep us from falling

Funderar på en gadd. Ett ord som betyder mycket, något jag längtar efter. Något jag vet att jag kommer nå, måste bara kämpa igenom all skit först. Har förövrigt hängt med tom hela dagen. Trevligt. Men tror att han är sugen på att dra snart, han är i alla fall ganska ofokuserad. Längtar som tusan efter mitt kära actic, men mitt förbannade halsont klänger sig kvar som en rädd koalaunge i en lian. Men jag har inte saknat idag. 

RSS 2.0